Ασφάλιση Φόρου κληρονομιάς

Πιστεύουμε ότι κάθε γενιά πρέπει να είναι περισσότερο επιτυχημένη και οξυδερκής από την προηγούμενη. Υποστηρίζουμε τη θεωρία ότι η σημερινοί γονείς πρέπει να εργάζονται με σκοπό να κληροδοτήσουν τα εφόδια εκείνα στα παιδιά τους που θα τους καταστήσουν καλύτερους ανθρώπους.

Είμαστε οπαδοί της άποψης ότι η προνοητικότητα είναι χάρισμα των επιτυχημένων ανθρώπων.

 

Στις μέρες των μνημονίων και της ασύμμετρα βαριάς φορολογίας, το Δημόσιο έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο κληρονόμο ακίνητης περιουσίας. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι περιπτώσεις αποποίησης κληρονομιάς έχουν πάρει μορφή «χιονοστιβάδας», λόγω αδυναμίας των κληρονόμων να ανταποκριθούν στις αυξημένες φορολογικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα οι «φυσικοί» κληρονόμοι (παιδιά, σύζυγοι κ.λπ), να χάνουν περιουσίες ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, οικονομικής αλλά και συνάμα συναισθηματικής.

Η prostasia-insurance solutions υποστηρίζοντας το δικαίωμα της ομαλής μεταβίβασής της ακίνητης περιουσίας στις επόμενες γενεές, σας προτρέπει να γνωρίσετε την ασφάλιση φόρου κληρονομιάς. Απευθύνεται σε ανθρώπους υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης και ενσυναίσθησης που θέλουν να δημιουργήσουν ένα καθορισμένο κεφάλαιο, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα, να αποπληρωθούν οι φόροι κληρονομιάς και να μεταβιβαστεί –ελεύθερη φορολογικών υποχρεώσεων- η ακίνητη περιουσία τους στους κληρονόμους.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος