Ασφάλεια Πιστώσεων – Εγγυήσεων

Είμαστε πεπεισμένοι ότι για να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς, πρέπει να χαθεί από τα μάτια σου η όχθη.

 

Κάθε μέρα στην prostasia-insurance solutions έχουμε σαν στόχο να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας σε εξειδίκευση, συμβουλευτική, εξυπηρέτηση. Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό. Θέλουμε οι επαγγελματίες ασφαλισμένοι μας να μας νιώθουν σαν την «εργαλειοθήκη» που θα τους βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν την εργασιακή τους απόδοση και θα τους παρέχει τα εφόδια που χρειάζονται για την επαγγελματική τους προστασία.

Επειδή λοιπόν όλα τα μαγικά συμβαίνουν έξω από τη ζώνη της άνεσής μας, η ασφάλιση πιστώσεων και εγγυήσεων που σου παρέχει η prostasia-insurance solutions, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρείες του κλάδου, αποτελεί το καλύτερο μαξιλάρι ασφαλείας για την επιχείρησή σας. Προστατεύει τις επιχειρήσεις από τις απώλειες που μπορεί να προκληθούν λόγω αδυναμίας πληρωμής των πελατών τους και λειτουργεί ως παράγοντας ανάπτυξης και μεγιστοποίησης της κερδοφορίας τους.

Έχει σχεδιαστεί ούτως ώστε να επιτρέψει στην επιχείρησή σας να συναλλάσσεται με αυτοπεποίθηση και αίσθημα ασφάλειας και ταυτόχρονα να διερευνά νέες αγορές και προϊόντα, γνωρίζοντας ότι είναι προστατευμένη έναντι των κινδύνων που ελλοχεύουν στις επί πιστώσει συναλλαγές. Τα βασικά της οφέλη είναι:

  • Προστασία από επισφαλείς απαιτήσεις
  • Προστασία της ρευστότητας και ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης
  • Ενίσχυση των πρακτικών διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου
  • Έγκαιρη προειδοποίηση του διαφαινόμενου πιστωτικού κινδύνου και ενίσχυση της ανάπτυξης της επιχείρησης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος