Η ταυτότητά μας

Περισσότερα από 30 χρόνια είμαστε ΕΣΕΙΣ

Το ασφαλιστικό γραφείο prostasia-insurance solutions ιδρύθηκε το 2007, με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου και προστιθέμενης αξίας ασφαλιστικές υπηρεσίες. Στο γραφείο μας δραστηριοποιείται η δεύτερη γενιά ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σαν συνέχεια του ιδρυτή της εταιρείας Καφούρου Φώτιου, του οποίου η ασφαλιστική διαδρομή μετρά από το 1989.

Οι δραστηριότητες του γραφείου μας αφορούν όλους τους κλάδους ασφάλισης ιδιωτών και επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την εμπειρία της παραδοσιακής ασφαλιστικής βιομηχανίας με την ευελιξία μιας σύγχρονης και φρέσκιας εκδοχής.

Τα ιδιωτικά πρόσωπα μπορούν να βασιστούν στα εξειδικευμένα στελέχη του ασφαλιστικού γραφείου prostasia-insurance solutions σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη Ζωής, Υγείας, Αποταμίευσης, Σύνταξης, Περιουσίας, Σκαφών, Οχημάτων, Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας.

Τα νομικά πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να θωρακιστούν έναντι κινδύνων που αφορούν Περιουσία, Επαγγελματική Αστική Ευθύνη, Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων, Πιστώσεων-Εγγυήσεων, Ομαδική κάλυψη Υγείας και Σύνταξης.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο prostasia-insurance solutions συνεργάζεται με τις πλέον φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μελετάει την αγορά και τις εξελίξεις και πρωταγωνιστεί στο χώρο με βασικό γνώμονα την παροχή άμεσων, αξιόπιστων και σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων σε συνάρτηση πάντα με τις ανάγκες του πελάτη μας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Δουλεύουμε για να σας απαλλάξουμε από την αβεβαιότητα του αύριο. Θέλουμε να σας εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχιση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής ακόμα και ύστερα από ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα. Θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε να βρίσκεστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρέχοντάς τους τη στήριξη και την ασφάλεια που τους αξίζει.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
«Δούλευε στη σιωπή και άσε την επιτυχία σου να κάνει θόρυβο». Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά, στη συνέπεια, στην εμπιστοσύνη και στη δύναμη της ψυχής. Δεν μας ενδιαφέρει η δημιουργία εντυπώσεων. Δεν μας αγγίζει η βραχυπρόθεσμη ευημερία. Θέλουμε οι πελάτες μας να μας θεωρούν απαραίτητους συνεργάτες για την προσωπική και επαγγελματική τους πρόοδο. Πώς το πετυχαίνουμε αυτό;
Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ
Μελετάμε και αναλύουμε τις καθημερινές σας ανάγκες, μπαίνουμε στη «θέση» σας, κάνουμε τα προβλήματά σας δικά μας, προβλέπουμε τις μελλοντικές σας ανάγκες και σχεδιάζουμε μαζί το είδος της ασφαλιστικής κάλυψης που θα προασπίσει τα συμφέροντά σας και θα θωρακίσει την αυριανή σας ανάπτυξη και εξέλιξη. Παρέχουμε αδιάλειπτη συμβουλευτική σε συνδυασμό με τα καλύτερα ασφαλιστικά πακέτα της αγοράς. Είμαστε μαζί σας και στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;
Μέσα από την ανεξάρτητη συνεργασίας μας με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες έχουμε την ευελιξία να επιλέγουμε, να συνδυάζουμε και να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και tailor made ασφαλιστικές λύσεις της αγοράς. Ερευνούμε συνεχώς την αγορά, συμμετέχουμε ενεργά και ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις, ώστε οι προτάσεις μας να αντικατοπτρίζουν την καλύτερη σχέση υπηρεσιών και κόστους, εξασφαλίζοντας το συμφέρον και την προστασία των πελατών μας.
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Η αρχή, η εξέλιξη, η πορεία και το μέλλον μας στοχεύουν σε ένα όραμα και ένα σκοπό. Θέλουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας κοινωνίας ασφαλισμένων που θα ζουν, θα δημιουργούν και θα αναπτύσσονται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζονται νυχθημερόν. Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής. Επειδή κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, μέσω μιας πληθώρας προσαρμοσμένων ασφαλιστικών λύσεων καλύπτουμε τις ανάγκες του, με την πεποίθηση ότι αξίζει να είναι και να νοιώθει σίγουρος και ασφαλής.