Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Πιστεύουμε ότι καθετί καινούργιο για να προασπίσει την καινοτομία του, πρέπει να συνδυάζει την ευελιξία και τη φρεσκάδα του νέου με την εμπειρία του παλιού.

 

Γνωρίζουμε ότι η αξία της ρεζέρβας στο αυτοκίνητό μας είναι μικρή όταν τα υπόλοιπα λάστιχα είναι φουσκωμένα, αλλά ανυπολόγιστη όταν τα υπόλοιπα λάστιχα χάνουν αέρα και βρισκόμαστε στην ερημιά.

Στην prostasia-insurance solutions μας αρέσει να σας προσέχουμε και να σας κακομαθαίνουμε. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αμοιβαία επωφελής συνεργασία μας με τις ασφαλιστικές εταιρείες μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για το αυτοκίνητό σας δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και διατηρώντας τη χρυσή τομή μεταξύ ασφαλίστρου και επαγγελματικού after sales service.

Το εξειδικευμένο τμήμα προσφορών μας συγκρίνει πακέτα από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες πριν σας προτείνει την ανταγωνιστικότερη και όταν συμβεί ζημιά, το έμπειρα στελεχωμένο τμήμα αποζημιώσεών μας λειτουργεί σαν «αμορτισέρ» που απορροφά τους κραδασμούς μεταξύ ασφαλιστικής και ασφαλισμένου μας. Εσείς απλά οδηγείτε με ασφάλεια.