Ασφάλεια Ακύρωσης Εκδηλώσεων

Αν και κάποιοι πιστεύουν πως οι πιο σκοτεινές νύχτες δημιουργούν τα πιο φωτεινά αστέρια, στην prostasia-insurance solutions μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε και τις πιο φωτεινές νύχτες και τα πιο λαμπερά αστέρια.

Οι εκδηλώσεις είναι συνυφασμένες απόλυτα και με τον εργασιακό μας βίο και με την προσωπική μας ζωή. Είτε είμαστε καλεσμένοι με την επαγγελματική μας ιδιότητα, είτε προγραμματίζουμε να παραβρεθούμε για προσωπική μας ευχαρίστηση, σίγουρα θα δυσαρεστηθούμε αν κάποιο απρόσμενο και αναπάντεχο γεγονός ακυρώσει τα σχέδιά μας.

Η κάλυψη μιας εκδήλωσης, μέσα από τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα που σας παρέχει η prostasia-insurance solutions, αποτελεί ομπρέλα ασφαλείας για τους διοργανωτές, καθώς θα αποζημιωθούν για το κόστος το οποίο ενδέχεται να επιβαρυνθούν σε περίπτωση ακύρωσης από τυχαίους και απρόβλεπτους παράγοντες και θα προφυλάξουν το κέρδους τους από τυχόν απαιτήσεις τρίτων.

Με το ασφαλιστήριο αυτό καλύπτονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά γεγονότα, εμπορικές ή μη εκθέσεις, συνέδρια, κύκλους σεμιναρίων, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.

Ασφαλιζόμενοι κίνδυνοι και καλύψεις:

  • Ακύρωση η διακοπή για οποιαδήποτε αιτία πέραν του ελέγχου του διοργανωτή
  • Αδυναμία εμφάνισης στο χώρο της εκδήλωσης των κύριων συντελεστών
  • Καιρικές συνθήκες που αποτρέπουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων ή/ και συντελεστών της εκδήλωσης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος